Sinds 2015 is Kwekerij Koningshof lid van Decorum flowers and plants.

Wij selecteren onze cymbidiums zorgvuldig en verkopen enkel takken van de allerbeste kwaliteit onder het merk Decorum. Zo weten onze afnemers zeker dat ze topkwaliteit in huis huis halen.

Decorum

Decorum

Gebundelde kracht!

Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor ons zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid.

Kwaliteit

Kwaliteit

Hoogwaardige producten

Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. Met de complimenten van Decorum. Decorum is dagelijks bezig met vernieuwen en verbeteren. Innovatie uit zich onder andere in logistiek, nieuwe producten, teeltsystemen en nieuwe concepten.

Passie

Passie

Met zorg en liefde!

Met een consumentgerichte aanpak focust Decorum op verrassing en vernieuwing, samen met onze kwekers. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd, met één doel: een breed assortiment planten en bloemen onder één merk. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur.

Meer informatie kunt u vinden op de Decorum website: www.decorumplantsflowers.com.

Gevestigd aan Albert van ’t Hartweg 23 2665 LJ Bleiswijk